Virksomheder fra Rebild tog godt imod bæredygtighedsforløb

Foto: Rebild Kommune.
dato

Rebild-virksomheder har vist stor interesse for bæredygtighed, fra affaldshåndtering og genbrug til social bæredygtighed. Dette blev tydeligt i et bæredygtighedsforløb, "Grøn omstilling og bæredygtig turisme i Rebild Kommune", gennemført af RebildPorten og Business Rebild.

Projektet, støttet af Erhvervsstyrelsens Landdistriktspulje og Rebild Kommune, fokuserede på bæredygtig forretningsudvikling indenfor detailhandel og turisme.

Mia Bentsen, erhvervskonsulent ved Business Rebild, udtaler, at målet var at inspirere lokale virksomheder til at se mulighederne i grøn omstilling. Virksomhederne fik mulighed for at arbejde med aspekter af grøn omstilling, der passede til deres behov og potentiale.

Projektet blev indledt med en Epinion-undersøgelse af virksomhedernes interesse for grøn omstilling. 12 virksomheder blev udvalgt til sessions, hvor de blev inspireret af oplægsholdere og fik mulighed for at udvikle idéer.

Forløbet blev afsluttet med en temadag om affaldshåndtering og upcycling hos Råt & Godt i Aalborg. Lene Bach Nørmølle, indehaver af Gavlhuset i Haverslev, roser forløbet for at give god inspiration, især det afsluttende arrangement.

Mia Bentsen udtaler, at selvom projektet er afsluttet, fortsætter arbejdet med den grønne agenda. Fremtidige lignende projekter kan ikke udelukkes, men skal være drevet af virksomhedernes konkrete behov.


https://www.mynewsdesk.com/dk/rebild/pressreleases/virksomheder-fra-rebild-tog-godt-imod-baeredygtighedsforloeb-3278773
Kilde: Rebild Kommune