Viceskoleleder søges til Skørping Skole i naturskønne omgivelser ved Rold Skov

Profilbillede
dato

Da vores viceskoleleder er gået på pension, søger vi hendes afløser.

Skørping Skole ligger dejligt placeret i Rold Skov og alligevel tæt på både by og station. Skolen har to/tre spor med ca. 600 elever fordelt på 0.-9. årgang, hvoraf de 190 børn går i SFO og 80 børn går i klub. Derudover har vi på Skørping Skole tilknyttet specialklasserne AK og Skoven med cirka 150 elever. Vi har cirka 140 ansatte fordelt på 4 matrikler.

Vi har Danmarks bedste placering, da skolen ligger i Rold Skov og vi er meget optaget af at udnytte alle de muligheder, der ligger i uderummet med henblik på at øge og forbedre børnenes faglige og sociale kompetencer.

Vi er en skole i udvikling, som søger en engageret, stabil og fagligt velfunderet kollega. Vi søger en viceskoleleder, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af Skørping Skole både fagligt og menneskeligt. En viceskoleleder, der har gode administrative kompetencer og trives med at være blandt børn, forældre og personale, både når vi holder fest, men også når det indimellem bøvler lidt.

Din profil
Vi forventer

  • at du er læreruddannet og har lyst til at beskæftige dig med alderstrin fra 0. -9. klasse
  • at du har ledererfaring og en lederuddannelse på diplomniveau eller lignende
  • at du sætter pædagogisk udvikling og trivsel blandt medarbejdere og børn højt på dagsordenen
  • at du er tydelig og åben i din kommunikation både internt og eksternt
  • at du har overblik og er god til at følge sager til dørs
  • at du indgår i et aktivt samarbejde med flere personalegrupper og skolebestyrelse, hvor gensidig respekt er fundamentet
  • at du samarbejder med sekretærer og øvrig ledelse omkring administration, økonomi, og står for planlægning og pædagogisk ledelse i en af vores afdelinger
  • at du tør bringe det, der er dig i spil, da vi tror på at passion skaber de bedste resultater

Vi kan tilbyde
Som viceskoleleder på Skørping Skole er du en vigtig del af ledelsen af en skole, der har fokus på forpligtende fællesskab, hvor kreativitet kan udspilles i et trygt og anerkendende miljø. Vi bestræber os således på at give vores elever det bedste udgangspunkt for at komme videre i uddannelsessystemet som ansvarlige, innovative og livsduelige unge mennesker med et solidt fagligt overskud. Vi ser medarbejderne som vores vigtigste ressource, hvorfor vi også tror på, at de bedste løsninger ofte udtænkes tættest på praksis, som er i overensstemmelse med at vi arbejder ud fra en kommunal dagsorden med afbureaukratisering og frisættelse.

På de indre linjer har vi fokus på, hvordan vi kan udvikle pædagogisk praksis blandt andet gennem teamsamarbejde med øget fokus på vores kerneopgave – elevernes læring. I skoleåret 2024-2025 og 2025-2026 arbejder vi særligt med Problem- og projektbaseret læring – et kompetenceudviklingsforløb, som Aalborg Universitet står for.

Du vil blive en del af ledelsesteamet på Skørping Skole som består af skoleleder, viceskoleleder, indskolings- og SFO-leder, og afdelingsleder for specialklasserne AK og Skoven.

Den endelige arbejdsfordeling af de ledelsesmæssige opgaver sker i forbindelse med ansættelsen og i et samarbejde hvor vi vil bestræbe os på at skabe en fordeling og sammensætning, hvor vi komplementere hinanden og spiller hinanden gode.

Som leder i Rebild Kommune
  • deltager du i ledelsesteam egen skole
  • deltager du i det centrale samarbejde i Rebild Kommune

Som viceskoleleder i Rebild Kommune er du ikke kun en del af dit lokale ledelsesteam. Som en mindre kommune tilstræber vi at udnytte hinanden på tværs af skolerne. Du kan således forvente at komme til at kende dine lederkolleger på andre de skoler.

Yderligere oplysninger
kan fås ved henvendelse til skoleleder René Henriksen, telefon 41 77 61 19 eller skolebestyrelsesformand Morten Ziethen, telefon 23 96 74 12.

Se mere om skolen på skolens hjemmeside eller på vores Facebookside.

Ansøgningsfrist
20. oktober 2024.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 24. oktober 2024 og den 28. oktober 2024.

Forventet ansættelse pr. 1. december 2024

Forud for endelig ansættelse indhentes børneattest.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skørping Skole, Himmerlandsvej, 9520 Skørping

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6110598

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet