Receptionschef

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

VI HAR TRAVLT PÅ ROLD STORKRO

Og derfor søger vi nu en RECEPTIONSCHEF, der selvstændigt kan varetage alle opgaverne i receptionen, som har 4 øvrige medarbejdere tilknyttet.

Vi har SPECTRA bookingsystem, som du hurtigt lærer, hvis du ikke allerede kender det.

Receptionen er åben døgnet og året rundt, fra kl. 22.30 til 06.30 med natportier, resten af døgnet dækkes af de ialt 5 medarbejdere, der står for salg af værelser, ophold, kurser og mange forskellige arrangementer året rundt.

Receptionen er i nært samarbejde med såvel restaurant som køkken og oldfrue i bestræbelserne på at give vores ca. 15.000 overnattende gæster samt selskaber, kurser/møder og a la carte, de bedst tænkelige oplevelser, såvel her på kroen som i anbefaling af de skønne omgivelser.

Vi sætter fanen højt for at bevare den ganske særlige stemning og atmosfære som huset står for, og som har gjort at flere og flere gæster, såvel nye som alle de ”gamle” sætter så stor pris på.

Jobbet som chef i receptionen giver en fantastisk mulighed for, gennem en personlig indsats og medleven, trods stor travlhed, at bevare og gerne yderligere udbygge denne stemning, til glæde ikke kun for gæsterne men også for stedets øvrige medarbejdere, hvoraf der er ca. 35 fastansatte.

Send din ansøgning på bente@rold.dk, og kontakt mig gerne på tlf. 96372147, hvis du ønsker yderligere information om jobbet.

Bente Kirkegaard Pedersen

OBS: Vi forventer du har erfaring som hotelreceptionist, men ikke nødvendigvis ledererfaring. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rold Storkro I/S v/Jørgen Pedersen/Lars Kæp Jensen, Vælderskoven, 9520 Skørping

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5939978

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet