Nyt Himmerland-projekt i Skørping

Udvidelse af Enggården i Skørping (Foto: Himmerland Boligforening)
dato

Himmerland Boligforening har netop skrevet kontrakt med JORTON som totalentreprenør på et projekt, der skal realiseres i løbet af det kommende års tid.

”Projektet, som vi gennemfører i samarbejde med JORTON, er en udbygning af vores afdeling Enggården i Skørping. Her har vi revet en tidligere børnehavebygning ned og det giver plads til ni nye boliger, der opføres i rækkehuse på ét plan. Hver af boligerne er på knap 90 kvadratmeter med en indretning, der minder meget om den på Fenris Allé”, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

De ni boliger placeres i to længer med adgang til boligerne via et internt gårdrum. For alle boligerne gælder, at deres primære udeareal er sydvendt og som følge deraf med ideelle solforhold.

Udvidelsen af Enggården, der er udviklet sammen med ingeniørfirmaet NorConsult, har byggestart inden for et par måneder og forventet indflytning medio næste år.

”I øvrigt kommer der formentlig til at ske endnu mere i Enggården, for vi har for ganske nylig holdt beboermøde om en påtænkt renovering. Her blev det enstemmigt besluttet at sende helhedsplanen for Enggården til urafstemning blandt alle afdelingens 45 lejemål. Hvis det nødvendige flertal er til stede, vil vi formentlig kunne gå i gang med en renovering af afdelingen i løbet af det kommende år”, siger Ole Nielsen.

Kilde: Himmerland Boligforening