Nyt fra Skørping i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Politiet til stede i Vestbyen og efterforsker voldtægtssag

Nordjyllands Politi er i øjeblikket til stede i området omkring Kastetvej i Aalborg. Politiets tilstedeværelse sker med grundlag i en konkret efterforskning af et voldtægt, der skete tidligt i morges, d. 29. april 2022.
Læs mere på politi.dk

 

Efterlysning af gerningsmand: Røveri udviklede sig voldeligt

Nordjyllands Politi efterlyser nu med et foto den formodede gerningsmand til et røveri, der er begået hos SuperBrugsen i Vejgaard på adressen Vejgaard Bymidte mandag d. 11. april 2022. Hvis man ved, hvem den pågældende er, bedes man straks ringe til politiet, ligesom vidner også bedes henvendes sig. Politikredsen kan kontaktes på telefon 114.
Læs mere på politi.dk

 

Aars – narkopåvirket bilist med frakendt førerret anholdt

Torsdag den 28. april om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Markedsvej i Aars. Bilisten – en 24-årig mand vakte her hurtigt mistanke til påvirket kørsel. Betjentene kunne derudover se, at bilisten var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse.

En narkometertest blev udført. Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget cannabis forud for kørslen. Betjentene ransagede efterfølgende køretøjet, hvor de fandt 0,57 gram hash.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, besiddelse af ulovlig narkotika samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Vejby – motorcyklist viste sig at være påvirket af amfetamin og cannabis

En 38-årig motorcyklist blev standset til kontrol på Stagstedvej i Vejby torsdag den 28. april om aftenen. Ved nærmere blik lagde betjentene her mærke til, at motorcyklisten udviste tydelige tegn på påvirket kørsel – samt at han ikke havde gældende førerret til motorcykel.

En narkometertest gav udslag for, at motorcyklisten tilsyneladende havde indtaget amfetamin og cannabis forud for kørslen. Ved visitation fandt og konfiskerede man 4,44 gram hash samt 1,58 gram amfetamin.

Politiet sigtede og anholdt derfor motorcyklisten for narkopåvirket kørsel, besiddelse af narkotika og kørsel uden førerret. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Nørresundby – narkopåvirket bilist anholdt

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 41-årig mand sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Vestergade i Nørresundby onsdag den 27. april om eftermiddagen.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget amfetamin forud for kørslen.

En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Skørping – indbrud i bolig

Mellem fredag den 15. april kl. 15:00 og torsdag den 28. april kl. 20:55 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Petersmindevej i Skørping. Indbrudstyven aflistede en rude i et vindue til et badeværelse, hvorefter man bevægede sig indenfor i boligen. Der er på nuværende tidspunkt ikke overblik over de stjålne genstande.

Har du set mistænkelig færden på Petersmindevej i Skørping? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Farsø – højtaler og radio stjålet ved indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på E. Rabøls Vej i Farsø natten til fredag den 29. april kl. 01:54. Indbrudstyven rev vinduet til et badeværelse op, hvorefter man bevægede sig rundt i samtlige af husets rum. Blandt de stjålne genstande var en højtaler, en radio og et vægur.

Har du set mistænkelig færden på E. Rabøls Vej i Farsø? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi