Nyt fra Skørping i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjørring – tricktyveri

Mandag formiddag blev en ældre herre franarret koden til sit hævekort ved Danske Banks hæveautomat. Her hjalp en ukendt gerningsmand den ældre herre med at hæve 500 kroner, som han gav herren – sammen med et fremmed hævekort. 
Herefter har gerningsmanden, forskellige steder, hævet høje pengebeløb. Anmelder beskriver manden som: mand, mellem 30-40 år med tatoveringer på begge arme og iført en t-shirt.

Har du set en mand, der passer på signalementet i Hjørring mandag formiddag, så hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114.

 

Nørresundby – brand i nedlagt fabrik

Mandag over middag opstod der brand i en gammel lagerhal på Søvangen i Nørresundby. Arnestedet var formentlig en sofa, hvor ilden fik fat og herefter spredte sig til loftet, hvor der sås sodskader på træbjælkerne. Der skete ingen personskade under branden.

 

Gjøl – fastboltede udendørslamper stjålet

Natten mellem søndag og mandag blev tre kobberfarvede udendørslamper stjålet fra et udhus på Limfjordsgade på Gjøl. Lamperne var hængt op med både bolte og skruer, men det lykkedes alligevel for tyven at afmontere lamperne.
Der blev taget spor på gerningsstedet, og politiet undersøger nu sagen nærmere.

 

Trend - hundepatrulje pågreb indbrudstyve

Mandag aften ringede en borger til 114, og anmeldte at han via overvågning kunne se et muligt indbrud, i sit sommerhus i Trend. Her fremgik det, at to personer i helt mørkt tøj og med hætter over hovederne var ankommet til huset i bil. 
Nordjyllands Politi sendte fluks en hundepatrulje afsted og traf de to personer, som stak af fra gerningsstedet, men kort efter blev fanget af hundepatruljen. De to gerningspersoner blev herefter eskorteret til hver sin arrest.

 

Hobro – indbrud hos optiker

I Hobro fik en ukendt gerningsmand, tirsdag over midnat, aflistet en rude hos en optiker i Jernbanegade, for at skaffe sig adgang til butikken.
Gerningsmanden løb fra indstigningstedet og ind i butiksområdet til hylderne med solbriller, hvor gerningsmanden tømte hylderne. Under indbruddet tabte gerningsmanden sin lommelygte, som lå på gulvet i butikken. Røgkanonen blev aktiveret og der var røg
i hele butikken, da politiets hundepatrulje ankom til stedet. Hundene fik kort spor fra stedet til en nærliggende p-plads, hvor sporet stoppede.
Har du tip i sagen, så kontakt politiet på 114.

Terndrup – fastviklet jakke aktiverede håndbremse og førte til solouheld

En bilist kom tirsdag over middag galt afsted, da en jakke havde viklet sig rundt om håndbremsen i bilen. Da han, under kørsel, forsøger at trække den fri, aktiverede han håndbremsen og personbilen kolliderede med autoværnet. Der var en passager i bilen, men der skete ingen personskade ved uheldet.

 

Pendlerpladsen Skørping Banegård – brændstoftyveri

Mellem den 24.-31. maj, har en ukendt gerningsmand boret tre huller i tanken på en parkeret Toyota RAV, og tømt denne for brændstof.
Har du tip i sagen, så kontakt Nordjyllands Politi på 114.

Dybvad – klager over soundbox understreget med softgun skud

Mandag, først på aftenen, spillede et par drenge på deres soundbox, mens de ventede på bussen i Dybvad. Det blev for meget for en person, som råbte soundbox-ejerne an. Da anråbningen ikke hjalp på lydniveauet, skød han mod drengene, med et fuldautomatisk softgun gevær. Drengene løb fra stedet; de blev ramt enkelte gange, men fik ingen skader. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi