Nyt fra Skørping i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mange sigtelser i færdselsaktion

I påsken, torsdag d. 14. april 2022, slog betjente fra Operativ Færdsel ved Nordjyllands Politi til i en færdselsaktion med fokus på spirituskørsel. Få kørte påvirket, men det blev alligevel til mange sigtelser.
Læs mere på politi.dk

 

Kaas – spiritusbilist anholdt

Mandag den 18. april om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Lundergaardsvej i Kaas. Bilisten – en 27-årig mand – vakte her hurtigt mistanke til påvirket kørsel, hvorfor betjentene instruerede ham i at deltage i en alkometertest.

En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Hjørring – narkopåvirket bilist anholdt

Narkopåvirket kørsel – dét blev en 35-årig bilist sigtet og anholdt for, da Nordjyllands Politi standsede ham til kontrol på Frejasvej i Hjørring natten til tirsdag den 19. april.

Da betjentene traf føreren, lagde de hurtigt mærke til, at han udviste tydelige tegn på påvirket kørsel: store pupiller, røde øjne og snøvlende tale. En narkometertest viste hertil, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen. Adspurgt nægter den sigtede at have indtaget narkotika.

 

Skørping – smykker og skitøj stjålet ved indbrud i bolig

Mellem tirsdag den 12. april kl. 17:00 og søndag den 17. april kl. 20:00 begik en ukendt gerningsmand indbrud i en bolig på Bentevej i Skørping. Blandt de stjålne genstande var diverse smykker og skitøj. Indbrudstyven brød vinduet op til et værelse ved hjælp af en skruetrækker.

Har du set mistænkelig færden på Bentevej i Skørping? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – kontanter og sølvtøj stjålet ved indbrud i bolig

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en bolig på Stolpedalsparken i Aalborg mellem torsdag den 14. april kl. 17:00 og mandag den 18. april kl. 10:30. Blandt de stjålne genstande var ca. 200 euro samt sølvtøj.

Har du set mistænkelig færden på Stolpedalsparken i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi