Nyt fra Skørping i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – afsløret af slikspor

I en ejendom på Hadsundvej i Aalborg havde sukkertrangen taget overhånd for en beboer, på et tidspunkt mellem torsdag eftermiddag og fredag morgen. Glasset til en slikautomat var blevet knust og automaten tømt for indhold – både slik og kontanter. Glasskår og væskedråber førte dog til sigtedes lejlighed i bygningen, så sagen var hurtigt opklaret.  

 

Hobro – afsluttende skolefest endte med slagsmål

På Fjordparken i Hobro var tre personer fredag eftermiddag endt i slagsmål efter at have fejret sidste skoledag. Én af personerne, en 15-årig, nægtede at forlade stedet og blev erklæret for anholdt. Idet patruljen vil visitere ham, stak han af. Han blev dog fanget kort tid efter af en civil politipatrulje i nærheden.

 

Brønderslev – soundbox generer i Rhododendronparken 

I Brønderslev blev det for meget for en borger med høj musik otte timer i træk fra en stor soundbox i Rhododendronparken. Musikken blev dog stoppet, da en patrulje fra Nordjyllands Politi kom frem til stedet.


Skørping – garage antændt af ukrudtsbrænder

I Skørping antændte en 55-årig søndag eftermiddag nogle tørre blade med sin ukrudtsbrænder. Ilden fik fat og antændte en garage, hvor tag samt vægge delvist brændte. Udfordringer med slukningen gjorde, at beredskabet sendte en drone i luften med termisk kamera; der var desuden udfordringer med tilskuere i forbindelse med slukningen. En brandmand blev udsat for røg og måtte tilses. 
Den 55-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Vodskov – beruset bilist nåede ikke langt

I Vodskov forsøgte en svært beruset 54-årig bilist at begive sig på køretur, men bakkede direkte fra indkørslen og ud i grøften, hvorfra han havde besvær med at komme op fra. Manden blev anholdt af politiet, og der blev udtaget en blodprøve. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi