Nyt fra Skørping i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vi efterlyste i går og i dag en 20-årig kvinde. Hun er nu fundet i god behold. Læs efterlysningerne her:
 

*20-årig kvinde savnes **'kvinden fundet i god behold*** 
*Savnet kvinde er muligvis i Hjørring ***Fundet i god behold*** 

 

Computer stjålet

Fra en personbil er der mellem 14. og 15. marts stjålet en computer samt taske og jakke, som lå på bagsædet. Tyveriet skete på Dyrskuevej i Aalborg, og man er kommet ind ved at bryde bilens venstre bagdør op.   

 

Værktøj stjålet 

I omtrent samme tidsrum, dog på Luneborgvej i Tulstrup, blev der fra en parkeret bil stjålet diverse værktøj, f.eks. bore- og slibemaskine samt skruetrækkersæt. Her var man kommet ind ved at knuse bagryden. 

Beruset person kørt hjem 

Onsdag nat, 16. marts, fik politiet melding om en mulig beruset person på Østerbro i det centrale Aalborg. En patrulje kørte til stedet. Og man traf ganske rigtigt en beruset kvinde. Hun blev kørt hjem af patruljen.  

Indbrud i villaer 

En villa på Schubertsvej i Aalborg var natten mellem 14. og 15. marts udsat for et indbrud. Der var umiddelbart intet stjålet derfra, men der sås færden i værelse, gang og bryggers – og man var kommet ind via et norvestvendt vindue. 

Fra en villa på Tulipanhaven i Dronninglund er 14. eller 15. marts stjålet forskelligt værktøj, bl.a. maler- og limsprøjte samt skruemaskine. Man er kommet ind i huset via et vindue i badeværelset, der var opbrudt, formentlig med et koben. Udgang var via en terrassedør. 

En villa på Hobrovej i Skørping var udsat for indbrud mellem 13. og 15. marts. Der er stjålet møbler fra huset. Udgang var via en terrassedør i stuen.  

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi