Koordinator til international virksomhed mellem Hobro og Aalborg – Trives du med mange bolde i luften?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

HR-Industries søger engageret, vedholdende og struktureret medarbejder til spændende koordinatoropgaver i international virksomhed, hvor tingene går stærkt og der er mange bolde i luften.  

Den innovative virksomhed, der er beliggende mellem Hobro og Aalborg, har en uformel kultur og et godt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en åben og ærlig dialog, høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar til - med fokus på opgaven - at nå i mål med arbejdsopgaverne.

Virksomheden har godt 200 dedikerede og kompetente medarbejdere på lokationen og er en vigtig del af teknologikoncernen, der arbejder World Wide og har engelsk som koncernsprog.

Backoffice-koordinatorens arbejdsopgaver er mangeartede og der er mange kontakter både internt i organisationen og eksternt. Der vil være eksempelvis være mange eksterne kontakter til kunder og leverandører, hvorfor jobbet kræver gode dansk- og engelsk-kundskaber i skrift og tale. Herudover forudsættes gode IT-konpetencer, hvor MS Office pakken, herunder Excel, skal anvendes som et naturligt værktøj. Det vil være en klar fordel med varme SAP-kompetencer.

Herudover er det godt at være udadvendt, omstillingsparat og god til at skabe struktur i hverdagen, ligesom en proaktiv og serviceorienteret tilgang til hverdagens udfordringer og opgaver foretrækkes.

De typiske arbejdsopgaver er ad hoc-bestemte ligesom tilbagevende opgaver er delt op i tre hovedområder:

 • Kontrakter: 
  • Oprettelse af kontrakter
  • Overblik over kontrakter, udløbterminer af samme og fornyelse forinden udløb
  • Kundekontakt ifm. prisstigninger og indhentelsen af nye PO'er.
 • Leverandører:
  • Oprette indkøbsordrer
  • Registrere timeforbrug mv. fra leverandører på igangværende projekter
  • Godkende fakturaer fra leverandører
 • Fakturering:
  • Af kontrakter, servicebeaøg og kaæld til Remote Assistance
  • Af små Upgrade-sager og
  • Indkhente manglende PO'ere

Projektansættelsen er i første omgang for en seks måneders periode med mulighed for forlængelse - og fastansættelse.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG hurtigst muligt, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt. Søg via dette LINK. Når du trykker på linket kommer du til HR-Indusatries database, hvor du kan oprette profil og uploade ansøgning og CV.

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser hos kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Administrative medarbejdere, indkøbere og koordinatorer samt Tekniske Designere, ingeniører og ledere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065977

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet