Hvis du er murer tæt på Skørping og har ekspertise med omfugning, så det dig vi søger!

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og engageret murer til at styrke vores team. Som murer hos os vil du blive en del af en dynamisk og voksende virksomhed, hvor vi værdsætter høj kvalitet og godt håndværk. Er du den murer, vi leder efter?

Vores virksomhed er kendt for vores høje standarder og dedikerede medarbejdere. Som murer hos os vil du blive en del af et stærkt team, hvor vi sammen arbejder for at levere de bedste resultater for vores kunder. Vi tror på, at en god murer ikke kun har de rette færdigheder, men også en passion for sit arbejde. Som murer hos os vil du få mulighed for at udvikle dine færdigheder og arbejde på en række forskellige projekter.

"Din profil"
- Erfaring med omfugning
- Kørekort
- Kvalitetsbevidst

"Dine primære arbejdsopgaver"
- Omfugning
- Opbygning af nye vægge
- Vedligeholdelse og reparation af eksisterende strukturer

"Et udpluk af dine fordele"
- God lønpakke
- Mulighed for udvikling
- Timeløn efter kvalifikationer

"Praktisk information"
Stillingen honoreres jf. gældende overenskomst og ansættelsesvilkår forhandles ud fra kandidatens kvalifikationer. Opstart er når den rette kandidat er fundet og alle får svar på deres ansøgning.

"Sådan søger du jobbet"
Søg stillingen ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med CV til hr@powermatch.dk. Skriv jobtitlen som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op mhp. en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet. Data bliver behandlet jf. vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes. Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere som murer?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PowerMatch, Sankt Jørgens Gade, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6024985

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet