Døgnrapporten i Skørping: fredag den 26. november

Profilbillede
dato

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vidner søges til skade på bil

Nordjyllands Politi søger i øjeblikket vidner til skader på et køretøj, der skete på motorvejen sent søndag aften, d. 21. november 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

De såkaldte politigarantier er nu trådt i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – mand sigtet for besiddelse af narkotika

Personalet ved et indkøbscenter i Aalborg kontaktede politiet torsdag den 25. november om eftermiddagen, da en mand opførte sig foruroligende i butikken. En beredskabspatrulje kørte derfor til stedet, hvor man traf vedkommende – en 41-årig mand.

Manden så ud til at være påvirket af narkotika. Betjentene visiterede ham og fandt i den forbindelse en mindre mængde hash og amfetamin i mandens lommer.

Politiet sigtede derfor manden for besiddelse af ulovlig narkotika. 

 

Testrup – narkopåvirket bilist anholdt

Torsdag den 25. november om formiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Testrupvej i Testrup. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 40-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget narkotika forud for kørslen. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve.

Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Skørping – yngre knallertfører sigtet for at føre konstruktivt ændret knallert

Torsdag den 25. november standsede politiet en knallertfører til kontrol i Skørping, da knallerten så ud til at køre hurtigere end den tilladte makshastighed på en knallert. En måling på rullefeltet viste, at knallerten havde en tophastighed på 57,8 km/t. Derudover noterede betjentene, at nummerpladen var i en ulæselig tilstand.

Ejeren af knallerten blev sigtet for at føre konstruktivt ændret knallert samt for manglen på en læselig nummerplader. Vedkommendes værge er underrettet.

 

Hadsund – indbrud i personbil

Mellem onsdag den 24. november kl. 18:00 og torsdag den 25. november kl. 07:00 fandt et tyveri sted på Nørregade i Hadsund. En ukendt gerningsmand brød her ind i en personbil ved hjælp af en wire, hvorfra man blandt andet stjal en Pioneer radio, en Pioneer subwoofer samt to radioer af ukendt mærke.

Har du set mistænkelig færden på Nørregade i Hadsund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi