Comwell Hotels vinder bæredygtighedspris for 6. år i træk

Foto: Comwell vinder SBI Award for 6. år i træk (Foto: Comwell A/S).
dato

Endnu engang har 12.000 danske forbrugere peget på Comwell Hotels som den hotelkæde i Danmark, de opfatter som den mest bæredygtige. Derfor tildeles Comwell nu for 6. år i træk den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index™ Award. Prisen er netop uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights’ årlige prisuddeling.  

Comwell Hotels har for alvor skærpet og konkretiseret sit mangeårige fokus på bæredygtighed, og det har de danske forbrugere bemærket. Comwell modtager Sustainable Brand Index™ Award som bedst placeret i hotelbranchen og som nummer 48 ud af i alt 253 danske virksomheder.

”Vi er både stolte og ydmyge over endnu engang at tage imod den fine pris Sustainable Brand Index Award. Det viser, at de danske forbrugere lægger mærke til de mange tiltag, vi har sat i søen. ESG er et vigtigt og højt prioriteret ben i hele vores drift og strategi i øvrigt,” lyder det fra Peter Schelde, CEO i Comwell Hotels.

Medarbejdernes fortjeneste
Comwells bæredygtighedsindsatser spænder bredt fra miljømæssige tiltag, der skal reducere kædens udledning af CO2 til fokus på trivsel og udvikling blandt medarbejderne.

“ESG er forankret i de fleste af vores handlinger. Vi arbejder målrettet på aktiviteter, der dels skal passe bedre på vores klode og vores omgivende miljø. Og dels gøre Comwell til en endnu mere tryg og rummelig arbejdsplads med høj diversitet blandt medarbejderne, som er en stor del af vores bæredygtighedsrejse. Var det ikke for medarbejdernes indsats, ville det ikke være realistisk at sætte så høje ambitioner,” fortæller Mai-Britt Jensen, HR og Sustainability Direktør i Comwell Hotels.  

Sidste år udgav Comwell deres første selvstændige ESG-rapport som en del af hotelkædens samlede regnskabsaflæggelse. Rapporten synliggør kædens bæredygtighedsindsatser og en række ambitiøse mål og planer. Ét af hotelkædens mål er at være CO2-neutral i egen drift i 2030 og i hele værdikæden i 2040, som hotelkæden i 2023 cementerede ved tilslutningen til Science Based Targets initiative (SBTi).

Læs mere om Comwells bæredygtighedsrejse i hotelkædens seneste ESG-rapport: https://www.comwell.com/om-comwell/esg

Fakta om Sustainable Brand Index Award™ 2024
Sustainable Brand Index™ Award uddeles i år for 12. år i træk af den svenske analysevirksomhed SB Insight. Sustainable Brand Index™ måler forbrugernes opfattelse af, hvor bæredygtigt et givent brand fremstår.

Målingen er baseret på en omfattende analyse, som i år inkluderer 1.600 brands og 80.500 forbrugerinterviews fordelt over 8 europæiske lande. I alt indgår 253 brands fra 25 forskellige brancher i Danmark, og vurderingen af de enkelte brands beror på interviews af 12.000 danske forbrugere.

Kilde: Comwell A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.