Bliv en del af Sophie Amalie Skolen som engageret lærer og form elevernes fremtid

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehaveklasse og 1.-6. klasse

Nu har du muligheden for at søge en spændende stilling og være med til at skabe Himmerlands bedste privatskole. 

Vi tilbyder den perfekte balance mellem frihed i din undervisning og direkte nærværende coaching af erfaren skoleleder. Vi tager hånd om dig uanset om du er nyuddannet eller har erfaring. 

Om Sophie Amalie: Sophie Amalie Skolen er mere end blot en skole – det er et sted, hvor faglighed, fællesskab og trivsel går hånd i hånd. Vi ser vores elever som unikke individer med forskellige styrker og potentialer. På Sophie Amalie Skolen vil vi skabe et læringsmiljø, der giver en god og tryg skolegang og samtidig forbereder vores elever til både nutidens og fremtidens udfordringer. Vores mål er at være verdens bedste arbejdsplads, fordi et personale i trivsel og med smil giver glade børn med lyst til læring.

Hvad gør os unikke?

  • Analog læring til en digital fremtid: Vi tror på, at den bedste forberedelse til en digital verden er at forstå grundlæggende principper gennem analog læring. Vores elever får ikke kun digitale kompetencer, men også en solid forståelse for de fundamentale begreber.
  • Stor naturlegeplads og skønne faciliteter: Vores skole har en stor naturlegeplads, hvor børnene kan udfolde sig og lære gennem leg. Derudover har vores elever adgang til en hal, gymnastiksal, sportsplads og naturområder i byen.
  • Trivsel og fællesskab: Vi arbejder aktivt med at skabe et trygt og inkluderende miljø, hvor alle elever føler sig set og hørt. Vores små, samlæste klasser giver mulighed for tæt kontakt mellem elever og lærere.
  • Danskundervisning med metoden ALKALÆR: I indskolingen underviser vi i dansk med metoden ALKALÆR. Vi fokuserer på at styrke elevernes sprogforståelse, læsefærdigheder og skrivekompetencer gennem kreative og varierede undervisningsmetoder.

Stillingen: Lærer

Vi søger en engageret og dygtig lærer, der brænder for at gøre en forskel. Som lærer på Sophie Amalie Skolen får du mulighed for at arbejde med differentieret undervisning og udfolde alle elevers fulde potentiale. Som nystartet skole har vi muligheden for at sammensætte det helt rigtige hold blandt ansøgerfeltet i forhold til kompetencer og linjefag.  

Vi vægter et højt fagligt niveau, som også bidrager positivt til trivsel.

Dine timer fordeles over alle klasser på skolen. Vi har en del fælles undervisning i form af fortællertimer og diverse arrangementer på skolen såvel som ude af huset. Bl.a. skal vi tilegne os historisk viden fra det årlige besøg på Lindenborg Slot.

Kvalifikationer:

  • Relevant uddannelse som lærer
  • Evne til at skabe et positivt læringsmiljø
  • Evne til at udøve stærk klasserumsledelse

Relevant uddannelse som ALKALÆR-underviser er en fordel.

Arbejdstid: 37 timer om ugen med mulighed for nedsat tid

Ansøgningsfrist: Senest den 7. juni 2024.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Send din ansøgning og CV til sophieamalieskolen@gmail.com

Læs eventuelt mere om Sophie Amalie på www.sophieamalieskolen.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

S/I Sophie Amalie Skolen, Rosenvangen, 9520 Skørping

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054241

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet