Anni mangler flere tilkaldevikarer til sit team i Støvring

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Jeg hedder Anni er 66 år gammel, jeg har sclerose og sidder derfor i kørestol.

Jeg har et godt humør og er nem at omgåes. Derfor må du også gerne have et godt humør og have let til smil. 

Jeg bor i støvring i en handicapvenlig bolig og har min egen bil der er en kassebil, så den skal du være komfortabel med at køre.

Hos mig skal du være mine hænder og fødder. Det vil være at hjælpe mig med alt personlig pleje, lave mad, gøre rent og andre praktiske ting der kan opstå i dagligdagen.

Jeg har brug for, at du er mødestabil, at du vil kunne træde til ved sygdom og ferie, du skal have kørekort og dit humør skal som tidligere skrevet, være mildt og godt.

Lønnen er 136,06 + tillæg.

Vagterne ligger fra 10.00 til 10.00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BPA Support på: 70 70 70 56 (man-tors 8.30 – 15.00 eller fredage 8.30-12.30) eller på job@bpasupport.dk

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning, samt CV og gerne et vellignende billede til job@bpasupport.dk Husk at skrive i ansøgningen at det er hos mig du søger.

Om BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er vores arbejdsledere sikret hjælp, støtte og vejledning indenfor deres BPA-ordninger. 

Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for, at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Du vil som hjælper hos BPA Support være garanteret en spændende og alsidig hverdag. Dine arbejdsopgaver kan være alt fra ledsagelse, praktisk hjælp og personlig pleje. Disse opgaver planlægges af den enkelte arbejdsleder. Lønnen som hjælper afhænger af, hvilken arbejdsleder du udfører arbejdet for. Det er den enkelte kommunes økonomiske udmåling og bestemmelser vi følger og aflønner efter. Alle oplysninger omkring løn vil naturligvis være tilgængelig via din hjælper profil. Alle hjælpere modtager feriepenge på 12,5% af lønnen, som indbetales til Feriekonto.

Som hjælper hos BPA Support er du altid sikret en stærk samarbejdspartner, og vi vil sammen skabe rammerne for en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rebild Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BPA Support ApS, Bagsværdvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@bpasupport.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5891445

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet