Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Skørping - tirsdag den 2. marts

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Skørping er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Mandag eftermiddag kl. 1539 blev der standset et køretøj på Drøvten i Vodskov. Der var tale om helt rutinemæssig kontrol af køretøjet og føreren efter færdselslovens bestemmelser. Da politiet kontaktede føreren, gjorde han selv opmærksom på, at han havde røget hash. Han blev sigtet og anholdt. Der blev ligeledes udtaget en blodprøve med henblik på bevis i sagen.

Indbrud i sportsforretning

Natten til tirsdag kl. 0048 blev der lavet indbrud i en sportsbutik på Golfvej i Skørping. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang ved at afliste et vindue og derigennem kommet ind på et kontor. Herfra blev der stjålet kontanter. Alarmen blev aktiveret og gerningsmanden kravlede ud af vinduet igen og stak af. Politiet har sikret DNA spor fra stedet.

Spiritus- og narkopåvirket bilist

Tirsdag morgen kl. 0600 blev der standset et køretøj på Sindalvej i Frederikshavn. Føreren var umiddelbart påvirket i en grad der gjorde, at han ikke måtte køre bil. En test viste, at han både var påvirket af narkotiske stoffer og spiritus. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler